E-mail

magicka.aromaterapie@gmail.com

Otevírací doba

Dle dohody

Jaro vrcholí 🌸❤️‍🔥🌞 Rozhodly jsme se proto spojit síly a pozvat Vás na cestu ke slunci. Společně s Martinou Dobiášovou zažijeme šamanskou cestu, kterou Anna Mothejlová doprovodí kuřidly roztodivných vůní. Vydejte se na jízdu do krajin svého nitra na hřbetě bájného zvířete po tajných, dávno zapomenutých stezkách zahalených omamným dýmem.

Byliny předlétí nás prostřednictvím vůní a omamných účinků odvedou od myšlenek všedních dní. Svou energií nás odnesou na vlnách dýmu do hlubokého uvolnění. Jejich energii nacítíme všemi smysly, zrakem, hmatem, ale převážně čichem – a to hned v několika formách. Následně propojíme jejich esenci se samotnou šamanskou cestou.

Co je šamanská cesta? Jemná, ale hluboká imaginativní technika s šamanským bubnem. Umožňuje se nořit do podvědomých obsahů, bezpečně zkoumat vnitřní krajiny a rozmlouvat s jejich obyvateli. Podle tradiční představy je buben živá bytost – zvíře, na kterém lze cestovat do jiných světů. V kruhu se soustředíme na bezpečný prostor pro práci i sdílení. Po návratu je dost prostoru zaznamenat si vše do „cestovního deníku”, ke kterému se lze vracet.

Kapacita je omezená.
Rezervujte si prosím místo prostřednictvím zprávy.

Vstupné 550 Kč. 

Přečtěte si také