E-mail

magicka.aromaterapie@gmail.com

Otevírací doba

Dle dohody

Magická aromaterapie ve spojení s Jóguj HB pořádají jedinečný víkendový pobyt v krásném prostředí Vysočiny. Tohle jedinečné místo uprostřed lesů je vymazlené do posledního detailu a nabízí bezpečný prostor pro seberozvoj, odpočinek i vzdělávání. A to jídlo! To si prostě nemůžete nechat ujít.

A co všechno vás během květnového víkendu 17.-19.5. čeká? Samozřejmě vůně, nové informace, tvoření, ale i relaxace a jedinečné techniky sebe péče v podobě orgánové soustavy, nebo automasáže bříška na podporu ženského zdraví.

Anna Mothejlová alias Magická aromaterapie probudí Vaše smysly prostřednictvím vůní. Podíváme se na aromaterapii z pohledu péče o ženské zdraví, dozvíte se mnoho informací o práci s éterickými oleji a namícháte si vlastní synergickou aroma směs.

Ivka Petrová alias JógujHB nás propojí s tělem, trochu se zapotíme, ale i zrelaxujeme a třeba i objevíme a posuneme vlastní limity.

Společně si pak pro vás připraví jarní očistný rituál, abyste se po víkendu s námi cítili nejen obohaceni o nové informace a znalosti, ale aby i vaše duše pookřála a s jarem rozkvetla.

Více info a registraci provedete na tomto odkazu:
https://www.azcentrumhb.cz/…/171952024…/s16n1363.aspx

Webová stránka areálu:
https://lhotkalidman.cz/

Cena pobytu je 3890 Kč
Kurzovné pokrývá ubytování, stravu a veškerý program.
Rezervační poplatek 2000 Kč.

Moc se na vás těšíme!

Přečtěte si také