E-mail

magicka.aromaterapie@gmail.com

Otevírací doba

Dle dohody

HUDBA A VŮNĚ SRDCE
Nechte své srdce rozvonět a rozezpívat!

Dopřejte si aroma-pěvecký workshop, kde se dozvíte základní informace o éterických olejích a sestavíte si vlastní synergickou směs. Kromě společného zpívání si každý/á účastník/ice zkusí složit svou vlastní píseň.

Ostýcháte se zpívat? A přitom máte hudbu tak rádi/y? Co kdyby existoval způsob, jak nechat svůj hlas rozeznít? A dokonce tím hlasem zazpívat píseň, kterou si sami vymyslíte, která s vámi bude rezonovat, která vás doslova rozvibruje a pomůže vyjádřit vše, co zrovna potřebujete. Odhoďte veškeré předsudky a přijďte se zaposlouchat do zvuku sebe sama. Pod dohledem zkušené hudebnice tak může vzniknout uklidňující popěvek, motivační pokřik, oslavný hymnus nebo třeba i protestsong.

A když už budeme otevírat svá srdce zpěvem, proč si nepomoci přímo kouzlem samotné přírody? Éterické oleje mají kromě libých vůní také prokazatelné účinky na naše zdraví, a to jak na fyzickou, tak i tu psychickou stránku. Jejich kombinace při poučeném zacházení poskytují mnohem víc, než jen součet vlastností jednotlivých složek. Příprava synergické směsi proběhne řízeně, pod vedením erudované odbornice a zároveň tak, aby odpovídala právě vašim vlastním představám a potřebám.

Workshop je určen všem, kteří se chtějí otevřít svému srdci, zaposlouchat se do jeho hlasu a poskytnout mu blahodárnou vonnou lázeň.
Předchozí pěvecká praxe není nutná. Hudební zkušenosti výhodou.
Workshop bude veden v českém jazyce.
Program a podrobné instrukce obdrží účastníci předem.
Omezená kapacita!

Cena 1950 Kč
V ceně jsou zahrnuty i veškeré materiály pro výrobu synergické směsi.

Registrujte se na emailu: magicka.aromaterapie@gmail.com

Zobrazovat míň

Přečtěte si také